Ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου: Έφτασε το «θωρηκτό» Μιρόνοφ για το Περιστέρι!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αλεξάντερ Μιρόνοφ, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της φετινής σεζόν στην υδατοσφαίριση. Ο Ρώσος πολίστας θα ενισχύσει την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου, θωρακίζοντας την άμυνα του Κώστα Λούδη.

Ad - Διαφήμιση

Τον παίκτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Χρήστος Μπετχαβάς, ο οποίος τον συνόδευσε στο κολυμβητήριο, όπου παρακολούθησε την προπόνηση του ΓΣΠ.

«Ήρθα στο Περιστέρι για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλεξάντερ Μιρόνοφ και συμπλήρωσε:

«Ξέρω ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο για να ενισχύσει την ομάδα και τώρα εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας».

Ο 32χρονος αμυντικός έχει σημαντικές διακρίσεις στην καριέρα του, αφού έχει αγωνισθεί σε πανίσχυρες ομάδες της χώρας του. Δύο φορές αναδείχθηκε πρωταθλητής Ρωσίας (με τη Ντινάμο Μόσχας τη σεζόν 2017-18 και με τη Σίντεζ Καζάν τη σεζόν 2019-2020 που διακόπηκε λόγω της πανδημίας). Ο Μιρόνοφ έχει ακόμη κερδίσει δύο φορές το Κύπελλο Ρωσίας (με τη Ντινάμο Μόσχας τις σεζόν 2015-16 και 2017-18).