Βαγγέλης Ντηνιακός: Η φετινή χρονιά να είναι μια κερδισμένη χρονιά για τα σχολεία της πόλης μας

Με χρήση μάσκας από μαθητές και εκπαιδευτικούς και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Χαϊδαρίου.

Ad - Διαφήμιση

Ο Δήμος Χαϊδαρίου είχε διαθέσει από την Κυριακή στα σχολεία της πόλης μάσκες  προστασίας για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός παραβρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού σε σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της πόλης. Ο Δήμαρχος  απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα προς την σχολική κοινότητα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς :

Σήμερα, πρώτη μέρα του σχολικού έτους, εύχομαι στους μαθητές, στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά.

Φέτος είναι μια διαφορετική εκπαιδευτική χρονιά. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει διαμορφώσει πρωτόγνωρες συνθήκες για την εκπαιδευτική μας κοινότητα, όπως και συνολικά για την κοινωνία.

Το πιο σημαντικό αυτές τις πρώτες μέρες είναι να εξοικειωθούν όλοι με τα μέτρα ασφαλείας, να χρησιμοποιούν όλοι μάσκες, να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Να προφυλάξουμε έτσι τους εαυτούς μας αλλά και κοντινούς μας ανθρώπους που αν δεν προσέξουμε μπορεί να βάλουμε σε κίνδυνο. Για να βγούμε γρήγορα νικητές από αυτή τη μάχη. Για να μπορέσετε εσείς οι μαθητές να συγκεντρωθείτε στον σκοπό σας, στην μάθηση και την εκπαιδευτική πρόοδο.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου έκανε ό,τι έπρεπε για να ξεκινήσει σωστά η σχολική χρονιά και, σε συνεργασία με γονείς και εκπαιδευτικούς, θα εξαντλήσει τα όρια των δυνατοτήτων του για να στηρίξει την σχολική κοινότητα. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε η φετινή χρονιά, παρά τις δυσκολίες, να είναι μια κερδισμένη χρονιά για τα σχολεία στην πόλη μας.