Ο αγιασμός στα σχολεία του Περιστερίου – Ευχές από το protipress για μια δημιουργική σχολική χρονιά

Ανταλλάσσοντας ευχές με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ο δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, έγινε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Όλοι παρευρέθηκαν στην τελετή αγιασμού των σχολείων του Περιστερίου.

Μετά την παραλαβή από την Κ.Ε.Δ.Ε των μασκών για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, ήταν όλα έτοιμα και έγινε έγκαιρα η παράδοση σε όλες τις σχολικές μονάδες του Περιστερίου. Επιπλέον παραδόθηκαν παγούρια για τους μικρούς μαθητές, μάσκες μιας χρήσης για έκτακτες περιπτώσεις και σελιδοδείκτες.

Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης καλωσόρισε τα παιδιά στα σχολεία με το εξής μήνυμα:

“Καλή Σχολική Χρονιά. Ανοίγουμε με αισιοδοξία. Τα παιδιά, θέλουν και πρέπει να πάνε σχολείο. Τα παιδιά έχουν προσαρμοστικότητα και ωριμότητα. Με χαμόγελο, αισιοδοξία και ασφάλεια. Εύχομαι καλή αρχή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Όλα θα πάνε καλά!”

Το protipress.gr εύχεται σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, με πολλές ευχάριστες στιγμές. Στους δασκάλους και τους καθηγητές τους, να καταφέρουν και φέτος να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον σπουδαίο λειτούργημά τους, μεταφέροντας πολύτιμες γνώσεις στους μαθητές δημιουργώντας συγκροτημένους αυριανούς πολίτες. Αλλά και στους γονείς ευχόμαστε, να καμαρώνουν τα παιδιά τους, να τα βλέπουν να εξελίσσονται και να μαθαίνουν όλα αυτά που θα τους δώσουν τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που η ζωή επιφυλάσσει! Καλή σχολική χρονιά!