14η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

Ο Δήμος Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την 14η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Ad - Διαφήμιση

Τα είδη θα διατεθούν σε 1192 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

Η Κοινωνική Σύμπραξη θα διανείμει 9 είδη μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, τομάτες σε κονσέρβα), καθώς και 9 είδη νωπών τροφίμων (κοτόπουλο, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, πορτοκάλια, καρότα, πατάτες, τομάτες, λάχανο), σε ποσότητες αντίστοιχες με τον αριθμό των μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

Επίσης, θα διανεμηθούν και 6 είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, πράσινο σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων) στις ωφελούμενες οικογένειες της Σύμπραξης. Επιπρόσθετα, στις πολυμελείς οικογένειες της Σύμπραξης (5 μέλη και άνω) θα μοιραστούν και επιπλέον ποσότητες από 10 είδη βασικής υλικής υλικής συνδρομής (σαμπουάν, παιδικό σαμπουάν, καθαριστικό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, πράσινο σαπούνι, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, κρέμα για συγκάματα, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα).

Για τις ανάγκες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς θα διανεμηθούν σε μαθητές ηλικίας 6 έως 17 ετών σχολικές τσάντες και σετ γραφικής ύλης.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την προφύλαξη από τον Co-vid 19, η διανομή θα γίνει στον προαύλιο χώρο του 7ου Δημοτικού Αιγάλεω (Πελοποννήσου 3) και ώρες 09.00-14.00.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους, τον ΑΜΚΑ και την αίτηση του ΚΕΑ. Εάν παραλαμβάνουν για τρίτα άτομα θα πρέπει να έχουν εξουσιοδότηση.

Απαραιτήτως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα προφύλαξης στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας.