Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα γίνουν γονείς σε 3-4 μήνες

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς μέχρι τα Χριστούγεννα θα φέρουν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η Τζένη είναι έγκυος για τέταρτη φορά αφού έχει ήδη τρια παιδιά με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ήταν ο Βασίλης Κικίλιας που έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Έγραψε:

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει Τζένη Μπαλατσινού. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όλο αυτό το διάστημα, η Τζένη Μπαλατσινού απέφευγε διακριτικά οποιαδήποτε έκθεση της, ελαχιστοποιώντας κάθε πιθανότητα να αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Τζένης δεν τους αφήνει, προφανώς, το περιθώριο να το κρατήσουν άλλο κρυφό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σε 3-4 μήνες η Τζένη θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους.