Παίκτης του Ατρομήτου ο Ανδρέας Γιαννιώτης

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο(2021) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ad - Διαφήμιση

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα του Ατρομήτου για να αποτελέσει μια από τις λύσεις κάτω από την εστία μας τη φετινή σεζόν, με την ικανότητά του να είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και γνώριμη στον κόσμο της ομάδας μας.

Η συμφωνία για την απόκτηση του Ανδρέα ήταν μια πολυήμερη διαδικασία με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, να παίζει σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Γιαννιώτη στον Ατρόμητο. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Ανδρέας από την πρώτη στιγμή ήθελε πολύ την επιστροφή του στο Περιστέρι κάτι που έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Ισραηλινής ομάδας να προχωρήσει στο δανεισμό του.

Η ποιότητα του Έλληνα τερματοφύλακα είναι αδιαμφισβήτητη και θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τη νέα χρονιά όπως είχε κάνει άλλωστε και τη σεζόν 2017-18 πάλι με προπονητή τον Νταμίρ Κάναντι όπου είχε 26 συμμετοχές και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Ο Γιαννιώτης θα φορέσει τον αριθμό 22 ενώ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Πήλιο την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα μεταβεί στην Ελλάδα αφού ολοκληρώσει κάποιες εκκρεμότητες στο Ισραήλ. Το θετικό είναι ότι ο παίκτης έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Μακάμπι εδώ και δυο βδομάδες

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Επιστρέφω σε μια ομάδα που πέρασα έναν πολύ όμορφο χρόνο και επειδή γνωρίζω ότι και φέτος χτίζεται κάτι δυνατό υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι δεν το σκέφτηκα καθόλου πριν αποφασίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο μου κ. Τζόρτζεβιτς για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου κ. Αγγελόπουλο που μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν για άλλη μια φορά και για τους χειρισμούς τους ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Κλείνοντας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο λέγοντάς τους ότι είμαι εδώ γιατί θέλω και πάλι ο Ατρόμητος να βρεθεί εκεί που του αξίζει, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού είναι μια ομάδα με υψηλά πρότυπα και θέλει πάντα να πετυχαίνει».