Μύκονος: Διοργανωτές από Ίμπιζα στήνουν τα πάρτι βόμβες

Tα επικίνδυνα πάρτι που στήνονται στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, τα έχουν αναλάβει ομάδες διοργανωτών από την Ίμπιζα, αλλά και τη Νίκαια της Γαλλίας, που έχουν μετακομίσει στο νησί.

Ad - Διαφήμιση

Στήνουν παράνομα πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες, που νοικιάζονται για αυτόν τον σκοπό και η συμμετοχή στα πάρτι αυτά υπολογίζεται στα 500-1000 ή και περισσότερα άτομα κάθε φορά.

Τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος στο κινητό πολιτών και εν συνεχεία αποστέλλονται οι προσκλήσεις μέσω Facebook ή Instagram.

Το αντίτιμο της εισόδου κυμαίνεται από 150 με 1000 ευρώ, χρήματα τα οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, διατίθενται έπειτα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης βρέθηκε στο νησί και επισκέφτηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και τους ελέγχους που γίνονται.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε να ενταθούν οι έλεγχοι και να μην περιορίζονται μόνο στα θέματα του κορονοϊού, αλλά και σε αυτά της ασφάλειας και δείχνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βάλει τέλος στα φαινόμενα συνωστισμού.