Δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi σε 3 πλατείες του Δήμου Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ), ολοκλήρωσε την εγκατάσταση σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε τρεις δημόσιους χώρους.

Ad - Διαφήμιση

Η πρωτοβουλία WiFi4EU αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες της Πετρούπολης, αλλά και τους επισκέπτες, μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi hotspots) σε δημόσιους χώρους της πόλης.

Η παροχή ασύρματου WiFi καλύπτει τα εξής σημεία:

  1. Πλατεία Αγίου Δημητρίου
  2. Πλατεία Αγίας Τριάδας
  3. Πλατεία Ηρώ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

  • Βήμα 1ο – Εύρεση Ασυρμάτου Δικτύου:
    Εφόσον βρίσκεστε εντός της εμβέλειας των παραπάνω Hotspots, πραγματοποιήστε αναζήτηση των διαθέσιμων ασυρμάτων δικτύων από την συσκευής σας και επιλέξτε το SSID με όνομα χρήστη «Wifi4EU»

 

  • Βήμα 2ο – Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο Wifi4EU:
    Στη συνέχεια θα ανοίξει αυτόματα ο φυλλομετρητής (web browser) της συσκευής σας, σε ασφαλή σελίδα σύνδεσης (πύλη υποδοχής) και θα εμφανιστεί το λογότυπο του Wifi4EU. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση-LOGIN, χωρίς να απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης

Καλή Διαδικτυακή Περιήγηση!