Αίμα χύθηκε για άλλη μια φορά στους δρόμους της Κρήτης – 14 τα θύματα από τροχαία στην Κρήτη το 2020

Αίμα χύθηκε για άλλη μια φορά φέτος στους δρόμους της Κρήτης, με θύματα, μια 60χρονη μητέρα και την 29χρονη κόρη της, ενώ μάχη δίνει και ο πατέρας της οικογένειας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ad - Διαφήμιση

Το τραγικό τροχαίο καταγράφηκε στα Χανιά, έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Η 29χρονη κοπέλα που ήταν και η οδηγός του ενός οχήματος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ενώ η μητέρα της βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά την σφοδρή σύγκρουση. Την ίδια στιγμή, ο 65χρονος πατέρας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Το δυστύχημα που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο και συνεπιβάτισσα την 8χρονη εγγονή του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί, ενώ ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων, έως ότου διασώστες και πυροσβέστες ολοκληρώσουν το έργο τους.

Ο 57χρονος και η 8χρονη, δεν τραυματίστηκαν.