Ατρόμητος: Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Slobodan Suica

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Ο κ. Παντελίδης έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά την παρουσία του στην ομάδα και ο Ατρόμητος τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον όπως και στους άμεσους συνεργάτες του Άκη Βάβαλη και Σταύρο Παντελίδη.

Επίσης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Slobodan Suica.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο “Slobo” ήρθε στην ομάδα μας το 2012 και από τότε δέθηκε στενά με τους ανθρώπους της αλλά και με τους τερματοφύλακες που προπόνησε με μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο ότι με τις προπονητικές του ικανότητες βοήθησε νεαρούς Έλληνες και ξένους τερματοφύλακες να αναδειχθούν και να αγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο προερχόμενοι από τον Ατρόμητο.

Κάποτε όμως θα έφθανε το πλήρωμα του χρόνου για μια εξαιρετική συνεργασία 8 ετών σε άριστα επίπεδα.

Όλη η ομάδα και κυρίως ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος θα ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθούν ότι καλύτερο για το μέλλον του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σλόμπονταν Σούιτσα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια κάθε άνθρωπο της ομάδα ξεχωριστά και να ευχηθώ στον Ατρόμητο να έχει μόνο ανοδική πορεία για τη συνέχεια».