Πόπη Τσαπανίδου: «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει καλά τα κατάφερες»

Σε εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Πόπη Τσαπανίδου και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θάνατο του συζύγου της, όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της και το μεγάλωμα των 3 παιδιών της!

«Είναι δύσκολο πράγμα να ξέρεις πως θα φέρεις στον κόσμο παιδιά και δεν θα υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους. Είναι τραγική στιγμή. Τη στιγμή της γέννας κυριαρχούσε στο μυαλό μου το συναίσθημα της «χαρμολύπης». Είναι η χαρά και η απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα πρέπει και εσύ να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Είναι ακόμα διαπίστωση πως το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο, που δεν πρέπει να την παίρνεις σοβαρά, όσο δύσκολη κι αν είναι», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Και συγκινημένη είπε: «Λέω κάθε μέρα ότι τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που είπα πως αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να μου πει καλά τα κατάφερες».

Ακόμα εξηγεί πως η απώλεια του συζύγού της έπαιξε ρόλο στην μέχρι τώρα απόφασή της, να μην ξαναπαντρευτεί. “Άντε μετά να ξανά αγαπήσεις μέχρι αυτή τη δέσμευση”.

Όσον αφορά τα σχόλια του κόσμου η Πόπη Τσαπανίδου εξήγησε: “Το τι θα πει ο κόσμος είναι τεράστια παγίδα. Υπήρξα μέσα σε αυτή κατά διαστήματα στη ζωή μου. Ίσως είμαι ακόμα και δεν το συνειδητοποιώ. Το βλέπεις όταν κάνεις ταμείο αυτό. Ο κόσμος θα πει πάντα, πάντα. Ο,τι και να κάνετε. Ο κόσμος πάντα θα βρει να πει και σπάνια θα είναι καλή κουβέντα. Όμως προσέξτε κάτι. Ο κόσμος είμαστε εμείς. Από εμάς ξεκινάει αυτό”.