Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στη Δυτική Αθήνα

«Πρόγραμμα εφαρμογής ψεκασμών για την  καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών »

Ad - Διαφήμιση

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, έχοντας ως στόχο την καλύτερη θωράκιση της Αττικής και την αποτελεσματικότερη προάσπιση της δημόσιας υγείας, υλοποιείται από το Μάρτιο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών σε όλη την Περιφέρεια.

Σε συνέχεια προηγούμενων εφαρμογών του προγράμματος, πραγματοποιείται εχθές και σήμερα ο 9ος ψεκασμός σε περιοχές περιαστικές και περιοχές υπερτοπικής σημασίας της αρμοδιότητας της Δυτικής Αθήνας, όπως στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», σε τμήματα του ρέματος Εσχατιάς στο δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού, στη Λίμνη Κουμουνδούρου και σε ρέματα των δήμων Χαϊδαρίου και Περιστερίου, υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Α. Λεωτσάκου και των Διευθύνσεων Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.

Οι ψεκασμοί συνεχίζονται, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της δράσης με σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ μετά την τροποποίηση της αρχικής σύμβασης από τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας θα διενεργηθούν 8 επιπλέον εφαρμογές σε κάθε Περιφερειακή ενότητα.