19.9 C
Peristeri
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Life Style Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε πανηγύρια

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε πανηγύρια

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε παραδοσιακό γλέντι που έγινε στο Άλσος Ελληνικού Στρατού στου Γουδή, όπου ο κόσμος ξεπερνάει τα 1.500 άτομα. Η πίστα ήταν γεμάτη με κόσμο που χόρευε μέχρι τις 6:00 το πρωί της Κυριακής.

Ad - Διαφήμιση

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στο παραδοσιακό γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά και τον Κώστα Σαφέτη συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα, ενώ όπως υποστηρίζουν τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας, δηλαδή τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, αλλά και τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων ανά τραπέζι, ενώ είχαν προμηθευτεί και αντισηπτικά. Κατά τους διοργανωτές οι αποστάσεις τηρήθηκαν και με το παραπάνω, ενώ ο κόσμος πήγε να ξεφύγει λίγο στο χορό, όπως ανέφεραν.

«Σε γενικές γραμμές ξέφυγε ο κόσμος πάρα πολύ, ήταν πολύ θετικό γιατί μετά από μία καραντίνα τριών μηνών διασκέδασε αρκετά. Τώρα αν κάποια στιγμή στο χορό, αντί για έξι, σηκώθηκαν οκτώ, δέκα, είναι εντάξει και όχι πολλά άτομα», ανέφερε ένας εκ των διοργανωτών. Εξήγησε ότι όταν γέμισε με κόσμο ο χώρος έκλεισαν οι κεντρικές πύλες, ωστόσο συνέχισαν να μπαίνουν άτομα από παράπλευρες εισόδους.

Έντονος συνωστισμός παρατηρήθηκε και στην Αλίαρτο σε γλέντι που έγινε παρουσία βουλευτών και δημάρχων. Πρόκειται για εκδήλωση Αθλητικού Ομίλου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλιάρτου. Η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019 όμως ο φόβος μετάδοσης του φονικού ιού, είχε οδηγήσει στην απόφαση να την αναβάλουν με σκοπό να την πραγματοποιήσουν όταν τα πράγματα θα ηρεμούσαν και έκριναν ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.