Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου για την κλινική «Ταξιάρχαι»

Ξανά για την κλινική «Ταξιάρχαι»

Ad - Διαφήμιση

Άρχισε η δικαστική έρευνα για τους υπεύθυνους.

Τσιμουδιά δεν έχει βγάλει ακόμα η διοίκηση Παχατουρίδη για τη μακροχρόνια συνεργασία και αλληλοδιαφήμιση

 

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε από τον Εισαγγελέα η προκαταρτική έρευνα με αντικείμενο το αν οι υπεύθυνοι της κλινικής παραβίασαν τα μέτρα πρόληψης για τη διάδοση του κορονοϊού. Ως ύποπτοι τέλεσης κακουργηματικής πράξης κλήθηκαν, βάσει του άρθρου 285 του Π.Κ,  συνολικά 5 άτομα από την κλινική «Ταξιάρχαι», για εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες αφού ακόμα και σήμερα, με 13 ασθενείς που νοσηλεύονταν στην εν λόγω κλινική της πόλης να έχουν αποβιώσει, η κλινική αυτή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να θησαυρίζει.

Η διοίκηση Παχατουρίδη δεν έχει πει λέξη για το γεγονός ότι στην πόλη του Περιστερίου έχασαν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι σε μια ιδιωτική κλινική που προβάλλονταν από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. Ούτε μισή λέξη αυτοκριτικής.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω του ΚΕΠ υγείας και υπό τον συντονισμό του «Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Υπευθύνου σε θέμα Υγείας» και πλέον Αντιδημάρχου Υγείας Περιστερίου κ. Μπεκιάρη αναπτύσσονταν πολλές δράσεις μεταξύ της ιδιωτικής κλινικής και του Δήμου. Σε ουκ ολίγες δημόσιες εκδηλώσεις αλληλοσυγχαίρονταν και διαφήμιζε ο ένας το έργο του άλλου.

Η διοίκηση Παχατουρίδη φέρει τεράστιες πολιτικές ευθύνες για την προνομιακή σχέση της με την κλινική «Ταξιάρχαι».

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου εδώ και χρόνια καταγγέλλει αυτά τα αλισβερίσια, τονίζει ότι με αυτή την πρακτική στηρίζονται, και στον τομέα της υγείας, τα ιδιωτικά συμφέροντα ενώ αντιμετωπίζεται με αδιαφορία το πάγιο αίτημα για στελέχωση των Κέντρου Υγείας  Περιστερίου και του κοντινού μας Νοσοκομείου «Αττικόν».

Κανείς να μην ξεχάσει ότι τις μέρες που ζούμε αποκαλύπτεται με τον πλέον τραγικό τρόπο πως η υγεία δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα. Οι μεσάζοντες και διαφημιστές της ιδιωτικής υγείας να πάνε εκεί που τους αξίζει, στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.