Στον ανακριτή ο 47χρονος γιατρός «μαϊμού»

Ενώπιον του Ανακριτή βρέθηκε σήμερα το πρωί φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ο γιατρός «μαϊμού» που προκάλεσε το θάνατο σε τρεις ασθενείς του, που τους έταζε πως με τα μαντζούνια του, θα τους γιάτρευε ακόμη και από τον καρκίνο.

Ad - Διαφήμιση

Τις τελευταίες 48 ώρες, πάνω από 20 άτομα από όλη την Ελλάδα έχουν επικοινωνήσει με τους αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και αναφέρουν την προσωπική τους περιπέτεια με τον δήθεν «αναγνωρισμένο» γιατρό.

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας, ο «γιατρός» δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου θα δημοσιοποιηθούν εντός της ημέρας, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλους ανθρώπους, οι οποίοι, ενδεχομένως, πίστεψαν στη δήθεν επιστημοσύνη του, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.