Ανακοινώθηκαν οι 4 κριτές στο GNTM

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στον 3ο κύκλο του GNTM 3, εκτός του ότι θα συμμετέχουν από φέτος και αγόρια και κορίτσια, όσον αφορά στους κριτές του GNTM, που θα είναι οι ακόλουθοι:

  • Η fashion expert Βίκυ Καγιά
  • O φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός
  • O σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης
  • H creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία και αντικαθιστά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM 3, θα αξιολογηθούν από τους 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της μόδας, μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης, και σε ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς, ενώ θα κληθούν να διαχειριστούν την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling. Πόσο επαγγελματίες θα φανούν, κάνοντας φωτογραφίσεις μόδας και διαφημιστικά σποτ, πως θα αντιμετωπίσουν τα φλας της δημοσιότητας; Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία, εφαρμόζοντας πιστά και αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες των φωτογράφων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε κάθε βήμα, θα βρίσκεται κοντά τους, μια ομάδα από Έλληνες ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους.

Σημειώνεται ότι εκτός από τους τέσσερις κριτές, σημαντικό ρόλο στη διαδικασία του GNTM έχει ο «μέντορας» των διαγωνιζόμενων. Στη θέση αυτή θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ.