ΕΕΑ: Διανομή υγειονομικού υλικού στους Δήμους Αγ. Αναργύρων, Ιλίου και Χαϊδαρίου

Συνεχίστηκε η δωρεάν διανομή αντισηπτικών και μασκών από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας προς επαγγελματίες και καταστηματάρχες, σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού την περίοδο αυτή που κάνουν προσπάθειες να συνέλθουν από την κρίση του κορονοϊού και τις συνέπειές της.

Ad - Διαφήμιση

Σειρά τώρα είχαν οι Δήμοι Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Ιλίου και Χαϊδαρίου. Το συνεργείο του ΕΕΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τη συμμετοχή μελών  της Δ.Ε. και του ΔΣ, καθώς και τοπικών φορέων, μοίρασε στα καταστήματα των κεντρικών εμπορικών δρόμων αντισηπτικά και μάσκες και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που ανταμώνουν.

Όπως και σε άλλους δήμους, η αντιπροσωπεία του ΕΕΑ έγινε αποδέκτης ευμενών σχολίων για την πρωτοβουλία του, αλλά και πολλών παραπόνων για το έλλειμμα ουσιαστικής στήριξης από το κράτος. Ταυτόχρονα επεσήμαναν τη μεγάλη μείωση των πωλήσεων και την αύξηση των χρεών! Σε κάποιες περιπτώσεις η απογοήτευση, ιδίως των παλιών γενεών επαγγελματιών, εκφράζονταν με τη φράση: «Δεν αντέχουμε, μάλλον θα το κλείσουμε»! Ωστόσο, υπήρξαν και φωτεινά παραδείγματα που γέμιζαν αισιοδοξία, γιατί ο απολογισμός δεν ήταν κακός για μια εποχή μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας. Ήταν κυρίως νέοι επιχειρηματίες και όσοι κατάφεραν και βρήκαν εναλλακτικές οδούς για να ασκούν τη δραστηριότητά τους συμπληρωματικά για να μην απονεκρωθούν!

Ο πρόεδρος και τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΕΕΑ, προβάλλοντας αισιόδοξες θέσεις, τόνωναν συνεχώς τη θέληση των επαγγελματιών να δώσουν νικηφόρα τη μάχη τώρα που είναι τα δύσκολα, ξεδιπλώνοντας την ελπίδα ότι, αφού ξεπεράσαμε την οικονομική κρίση, μόλις ξεπεράσουμε και την υγειονομική, η καθημερινότητα θα επανέλθει, ανοίγοντας νέα κεφάλαια ανάπτυξης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης.

Στην αντιπροσωπεία του ΕΕΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος,ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας του Ε.Ε.Α. «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες. Από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού συμμετείχε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ, Σταύρο Τσίρμπα ενώ συμμετείχαν και τοπικοί φορείς. Από τον Δήμο Ιλίου συμμετείχε μεγάλη αντιπροσωπεία από τον δήμο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζενέτο καθώς και τοπικοί φορείς. Από τον Δήμο Χαϊδαρίου συμμετείχε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό.

 

Δηλώσεις:

Δήλωση Στ. Τσίρμπα

 

Δήλωση Ν. Ζενέτου

 

Δήλωση Β. Ντηνιακού

Δήλωση Κ. Δρόσου, μέλους του ΕΕΑ