Οι δικηγόροι της κλινικής στο Περιστέρι: Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας – Πέμπτος νεκρός από την κλινική Ταξιάρχαι

Τη διαβεβαίωση πως όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης κορονοϊού «από τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζω είχαν τηρηθεί στο έπακρο», δίνει με δήλωσή του ο δικηγόρος Απ. Λύτρας, που ανέλαβε νομικός παραστάτης της κλινικής μαζί με τον Μιχ. Δημητρακόπουλο.

Όπως είναι γνωστό η κλινική ερευνάται για τη διάπραξη τυχόν κακουργημάτων καθώς επήλθε και θάνατος ασθενών. Όπως αναφέρει ο κ. Λύτρας «…διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών,προς διερεύνηση τυχόν παραβίασης μέτρων πρόληψης της ιδιωτικής κλινικής “Ταξιάρχαι” μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζω , όλα τα μέτρα πρόληψης για τον ιό covid 19 είχαν τηρηθεί στο έπακρο. Για την συγκεκριμένη υπόθεση εντός των ημερών θα προβούμε σε επίσημη ανακοίνωση μαζί με τον συνάδελφο μου Μ. Δημητρακόπουλο με τον οποίο εκπροσωπούμε από κοινού την ιδιωτική κλινική».

Ένας ακόμη άνδρας κατέληξε από κοροναϊό αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στους 138.

Πρόκειται για έναν 84χρονο άνδρα με σοβαρό υποκείμενο νόσημα ο οποίος είχε μεταφερθεί από την κλινική στο Περιστέρι στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.  Είναι ο πέμπτος νεκρός από την κλινική.