Αυτοκίνητο έσπασε βιτρίνες καταστημάτων και κολώνα φωτισμού του Δήμου στην οδό Σικάγου στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε εχθές το βράδυ, Κυριακή του Πάσχα, λίγο πριν τις 10:00 στην οδό Σικάγου, στο Άγιο Ιερόθεο, στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και να προκληθούν υλικές ζημιές σε προσόψεις δύο καταστημάτων.

Ad - Διαφήμιση

Το ασημί αυτοκίνητο μάρκας Skoda Octavia, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση από την πλατεία Αγίου Γεωργίου προς την πλατεία Δέγλερη. Κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκε ξέφυγε της πορείας του και κάνοντας μία τρελή πορεία, χτύπησε σε προστατευτικά κάγκελα και προσέκρουσε στις προσόψεις των καταστημάτων και σε μια κολώνα φωτισμού του Δήμου.

Οι περίοικοι από τον θόρυβο βγήκαν στο δρόμο και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Τροχαίας, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει. Ευτυχώς δεν κυκλοφορούσαν πεζοί εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας αναμένεται να διενεργηθεί έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.