Διανομές κατ’ οίκον σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Δήμο Πετρούπολης

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες δημόσιας υγείας που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Πετρούπολης καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνδράμει ουσιαστικά τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Ad - Διαφήμιση

Οι διανομές σχεδιάζονται με κύρια προτεραιότητα την τήρηση των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και προσπαθούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των ωφελούμενων, οι οποίες είναι μεγαλύτερες αυτήν την περίοδο.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Δήμος Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει την 5η διανομή (του 4ου εξαμήνου) για τον μήνα Απρίλιο, σε δύο ξεχωριστές διανομές και σε διάστημα τεσσάρων ημερών, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας απολύτως συνωστισμός.

Συγκεκριμένα, για τους ωφελούμενους ειδικών κατηγοριών, υπερήλικες, ΑΜΕΑ, ευπαθείς ομάδες (όπως αυτές καθορίζονται από τον ΕΟΔΥ), η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον από τους εργαζομένους στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020.

Για όσους έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν, οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με προγραμματισμένα ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης τους, την Παρασκευή 10 και την Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020, στον εξωτερικό χώρο επί της οδού 25ης Μαρτίου 168 (δίπλα στο θερινό σινεμά) λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή και τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2105065885 της γραμματείας του Κέντρου Κοινότητας.