Απολυμάνσεις σε παγκάκια, στάσεις λεωφορείων, πλατείες και δρόμους της πόλης κάνει καθημερινά ο Δήμος Χαϊδαρίου

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΪΟ

Απολυμάνσεις σε παγκάκια, στάσεις λεωφορείων, πλατείες  και δρόμους της πόλης κάνει καθημερινά ο  Δήμος Χαϊδαρίου. Συνεχίζεται το πλύσιμο όλων των κάδων απορριμμάτων με το ειδικό όχημα. Πραγματοποιούνται  τηλεδιασκέψεις  του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της Αττικής και συσκέψεις της επιτροπής του Δήμου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Οι απολυμάνσεις σε παγκάκια, στάσεις λεωφορείων και άλλα σημεία που χρειάζεται αυξημένη προσοχή γίνονται με συνεργείο ψεκασμού.  Για τους δρόμους της πόλης χρησιμοποιείται το πλυστικό όχημα. Οι απολυμάνσεις θα συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια των μέτρων πρόληψης διάδοσης του κορωνοϊού.

Το πλύσιμο και απολύμανση όλων των κάδων απορριμμάτων της πόλης έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα το βράδυ και γίνεται ανά περιοχή, με το ειδικό όχημα πάντα να ακολουθεί το τακτικό απορριμματοφόρο.

Σε τηλεδιάσκεψη  με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη την Παρασκευή, με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Υπηρεσίας Φώτη Θεοδωρακόπουλου,  συζητήθηκαν όλα τα μέτρα που λαμβάνονται και η συνδρομή της Περιφέρειας. Νέα τηλεδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

Το Σάββατο ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Φώτης Θεοδωρακόπουλος συμμετείχαν σε σύσκεψη των  Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκο για την διανομή στους κατοίκους προϊόντων  από τις λαϊκές αγορές που δεν λειτούργησαν το Σάββατο.

Με τήρηση όλων των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο οι συσκέψεις  της επιτροπής αντιμετώπισης της κρίσης που έχει συσταθεί από τον Δήμαρχο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από την Δευτέρα το πρωί ξεκινά η λειτουργία υποστήριξης των ευπαθών ομάδων και όλων όσων βρίσκονται σε ανάγκη λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης με σύνθημα «Μένουμε σπίτι – Κανένας δεν είναι μόνος του στο Χαϊδάρι».

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους του Δήμου για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης που περνάμε.  Εμείς, Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι, μένουμε στα καθήκοντα μας για να μείνετε όλοι οι δημότες σπίτι με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Αξιοποιούμε όλοι την τεχνολογία τηλεργασίας για να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες με κοινωνική αποστασιοποίηση. Ας τηρήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών χωρίς απερισκεψίες για να βγούμε ως κοινωνία νικητές».