Σοκαρισμένοι είναι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά από τη νύχτα τρόμου που έζησαν μέσα στο σπίτι τους

Όλα έγιναν στις 05:50 ξημερώματα του Σαββάτου, όταν τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία και τους ζήτησαν χρήματα υπό την απειλή όπλων.

Οι τέσσερις δράστες, οπλισμένοι και έχοντας κρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή και την περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι της από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται. Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της και την έβαλαν στο σπίτι υπό την απειλή όπλου, οι δράστες τους έδεσαν και απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή,  που έβλεπε να απειλούν τη ζωή της γυναίκας του και του γιού του, πως θα του “φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι” αν δεν τους έλεγε που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Οι ληστές ανάγκασαν τον Διονύση Σχοινά να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν ένα μεγάλο ποσό και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι δύο καλλιτέχνες συγκλονισμένοι από το τρομακτικό βράδυ που πέρασαν δήλωσαν: “Ξέρουμε ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά”.