Χαϊδάρι: Μπαράζ πυροβολισμών – Κινδύνευσαν άνθρωποι

Tο περιστατικό έγινε στη συμβολή της Ιεράς Οδού και της οδού Κανάρη στο Χαϊδάρι γύρω στις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας (13.01.2020), όταν ομάδες αγνώστων άρχισαν να πυροβολούν μεταξύ τους.

Στο σημείο που οι δράστες αντάλασσαν πυροβολισμούς ήταν ένα αυτοκίνητο με τον οδηγό του μέσα και στο οποίο έπεσαν τουλάχιστον 10 σφαίρες. Γλίτωσε από θαύμα καθώς οι σφαίρες πέρασαν ξυστά και έσπασαν τα τζάμια. Ο ίδιος λέει: “Μέχρι και σε μπάνιο γειτονικού σπιτιού βρέθηκαν σφαίρες. Οι αστυνομικοί τις μάζεψαν. Ήμουν στο αυτοκίνητο. Δεν είδα τίποτα, ήταν πολλά άτομα. Βρέθηκαν γύρω στις 30 σφαίρες. Είχα φέρει το αμάξι εδώ για να το φτιάξουν στο συνεργείο. Έσπασαν τα τζάμια, το αμάξι το έκαναν κόσκινο. Πέρασαν οι σφαίρες μέσα από τις λαμαρίνες. Δεν κοιμόμουν απλά ήμουν μέσα, περίμενα τον μάστορα για να αφήσω το αμάξι” πρόσθεσε. “Τι να σκεφτώ και τι να πω. Αν δεν προσευχηθείς στο Χριστό και τον Θεό ποιος θα σε σώσει;” τόνισε.

Αμέσως μετά τη συμπλοκή, η μια ομάδα έφυγε από ένα δρομάκι που οδηγεί στο Δρομοκαΐτειο, ενώ η άλλη έκανε την αντίθετη διαδρομή της οδού Κανάρη, απ’ όπου και ξεκίνησε το περιστατικό.

 

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό ώστε να εντοπίσει και τους δράστες.