Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου Κώστας Λαλένης

Σήμερα έφυγε από την ζωή ο καρδιολόγος πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου και πρώνην επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας Κώστας Λαλένης.

Ad - Διαφήμιση

Γιατρός, καρδιολόγος, Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθήνας.
Γεννήθηκε στην Καβάλα και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στις πανεπιστημιακές κλινικές του Ευαγγελισμού, του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Αθήνας, του νομαρχιακού νοσοκομείου Πατησίων και το Νοσοκομείο της Καβάλας. Ήταν μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, με συνεχείς ενεργείς συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. Ερευνητικό και διδακτικό έργο υπό τον αείμνηστο καθηγητή Κ.Γαρδίκα. 1998-2002 δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. Πρόεδρος των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών και του οργανισμού κοινωνικής αλληλεγγύης, του δήμου Περιστερίου, αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ και του δημοτικού συμβουλίου. 2000-2002 πρόεδρος του Θριάσιου Νοσοκομείου. 2002-2011 υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου.
Παντρεμένος με την παδίατρο Ειρήνη Φράγκου με δύο γιούς πτυχιούχους της Ιατρικής τον Χαράλαμπο και τον Γιώργο. Υπηρέτησε στο ΙΚΑ Περιστερίου, και είχε δικό του Καρδιολογικό Κέντρο.