Χάρης Ρώμας: Απρόσμενα μεγάλο το υψηλό ποσοστό τηλεθέασης του «Καφέ της Χαράς»

Δεκαπέντε χρόνια μετά την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο Περίανδρος Πώποτας, ο Φατσέας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ad - Διαφήμιση

Το «Καφέ της Χαράς» σημείωσε 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%, φτάνοντας μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο στο σύνολο, ενώ έφτασε και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό.

Ο Χάρης Ρώμας είπε για τα ποσοστά τηλεθέασης:

«Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας. Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις “Άγριες Μέλισσες”. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου.

Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επιλέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια».