Εκδόθηκαν 98.000 διπλώματα οδήγησης που εκκρεμούσαν επί 1,5 χρόνο

Μέσα σε τρεις μήνες ολοκληρώθηκε η έκδοση 98.000 διπλωμάτων οδήγησης που εκκρεμούσαν επί 1,5 χρόνο.

Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε τη Γενική διεύθυνση μεταφορών της περιφέρειας Αττικής προκειμένου να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί τους εργαζόμενους για την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που επέδειξαν, δουλεύοντας υπερωριακά και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες.

«Είμαι περήφανος για το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης μεταφορών το οποίο συγχαίρω, καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας να υπερβούμε εαυτόν για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Μέσα σε 3 μήνες κάναμε όσα δεν έγιναν σε 1. 5 χρόνο», ανέφερε ο Περιφερειάρχης και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα σε πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου εκκρεμούσαν κοντά στις 100 χιλιάδες υποθέσεις αδειών οδήγησης με συνέπεια να ταλαιπωρούνται έντονα πολίτες -κυρίως ηλικιωμένοι-, επαγγελματίες οδηγοί και εκπαιδευτές οδήγησης.

Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του ο κ. Πατούλης, απεύθυνε έκκληση στους εργαζόμενους να εργαστούν συντονισμένα και πέραν του ωραρίου τους, με στόχο να έχει διεκπεραιωθεί η διαδικασία έως το τέλος του έτους, ο οποίος επετεύχθη.

Σήμερα ο μέσος χρόνος διεκπεραίωσης των αιτημάτων που υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών, πλέον ανέρχεται κατά μέσο όρο στον ένα με ενάμιση μήνα, από τους τέσσερεις μήνες και άνω στις αρχές Σεπτεμβρίου.