Δραματικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έγκυος από τον Νικηφόρο – Η Ελένη ζευγάρι με τον Κυπραίο

Κυριολεκτικά συγκλονιστικές  οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» που θα ξαναδούμε πλέον στους δέκτες μας από τη νέα χρονιά!

Ο Νικηφόρος κάνει το μοιραίο λάθος και από την ερωτική συνεύρεσή του με τη Δρόσω, εκείνη μένει έγκυος. Την ίδια ώρα  η Ελένη κλείνει το κεφάλαιο Λάμπρος και γίνεται ζευγάρι με τον Θωμά.

Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο  Και φυσικά αυτό δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό κρυφό… Ολοι οι άµεσα εµπλεκόµενοι θα ενηµερωθούν για την εγκυµοσύνη της, η πρώτη όµως που θα µάθει την αλήθεια τόσο για το µωρό όσο και για την ταυτότητα του πατέρα θα είναι η Ελένη και φυσικά ο ίδιος ο Νικηφόρος. Ο νεαρός Σεβαστός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες και αναλαµβάνει. Θα δούµε µε ποιον τρόπο θα γίνει αυτό…

Οι εξελίξεις στη ζωή της Λενιώς θα είναι προσεχώς καταιγιστικές. Λίγο πριν από την αποκάλυψη της εγκυµοσύνης της µικρής της αδελφής, µαθαίνει πως η ένσταση που κατέθεσε στο υπουργείο Γεωργίας για τη δηµιουργία της βιοµηχανικής ζώνης απορρίπτεται. Το χωριό και οι Σεβαστοί είναι εναντίον της, και η ίδια αποξενώνεται και κλείνεται στον εαυτό της. Παράλληλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στην πολύχρονη ιστορία αγάπης µε τον Λάµπρο. Και όταν µια πόρτα στη ζωή κλείνει, τότε µια άλλη ανοίγει… Ο Θωµάς Κυπραίος είναι από την πρώτη στιγµή στο πλευρό της και τα αισθήµατά του σε αυτήν την περίπτωση είναι αληθινά. Οπως και οι προθέσεις του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, όµως θα έρθει και ακόµη ένα απροσδόκητο περιστατικό στη ζωή τους…

Ο ∆ούκας θα στήσει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Και όχι µόνο µία φορά… Στην επιφάνεια όµως δεν επανέρχεται µόνο ο φόνος του Γιάννου Σεβαστού αλλά και αυτός του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταµίρη. Ενα τελείως απροσδόκητο και ξαφνικό γεγονός θα στρέψει όλες τις υποψίες πάνω στην Ελένη, η οποία και θα συλληφθεί ως ύποπτη για τον φόνο του µεγαλύτερου γιου του ∆ούκα. Η Ελένη προφυλακίζεται, χωρίς ωστόσο να οµολογήσει το παραµικρό για τον φόνο.