ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ Γ.Ο.Π. «Γ.ΠΑΛΑΣΚΑΣ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ

Άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία σημείωσε ο σύλλογός  Γ.Ο.Π. «Γ.ΠΑΛΑΣΚΑΣ» Περιστερίου με την ομάδα των ανδρών!

Ad - Διαφήμιση

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ, η τελική φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος  Ανδρών-Γυναικών, όπου και οι δύο ομάδες είχαν πέρασαν στην τελική φάση χωρίς καμία ήττα. Η ομάδα των Ανδρών αφού αγωνίστηκε εναντίον του ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ, Α.Σ. ΝΤΕΡΗ και Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ, πέτυχε την άνοδό της στην Α΄Εθνική κατηγορία. Η ομάδα των Γυναικών αγωνίστηκε εναντίον της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,  ΑΟΑ ΥΕΛΟΟΥ και ΟΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Οι αθλητές-τριες που μας εκπροσώπησαν στο διασυλλογικό είναι: Κατσιμάρδου Ελένη, Ζαχαράκη Ιωάννα, Μπομπολάκη Ιωάννα, Άλκης Μαντούσης, Φίλιππος Ζαχιώτης, Νικήτας Κουρσάρης και Βενετσάνος Σταμάτης.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους αθλητές΄ Άλκη Μαντούση , Ιωάννα Ζαχαράκη και Ιωάννα Μπομπολάκη, που αν και οι υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν πλέον να έχουν ενεργή αθλητική δραστηριότητα, όταν χρειάζεται είναι παρόντες, μας τιμούν με την παρουσία τους και συμβάλουν καθοριστικά στις επιτυχίες του συλλόγου μας. Πολλά συγχαρητήρια και στο προπονητικό team, ιδιαίτερα στον Head-coach και προπονητή της αγωνιστικής κ. Θοδωρή Σταθόπουλο.

Μας κάνατε υπερήφανους και σας ευχαριστούμε θερμά για την άνοδο του συλλόγου μας στην Ά Εθνική!