Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου, στηρίζει τον αγώνα των μαθητών του καλλιτεχνικού σχολείου

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ad - Διαφήμιση

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου, στηρίζει τον αγώνα των μαθητών του καλλιτεχνικού σχολείου που ζητούν :

Μόνιμους καθηγητές  στα μαθήματα των ειδικοτήτων τους από το πρώτο κουδούνι και όχι ωρομίσθιους καθηγητές που φτάνουν στο σχολείο ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα.

Εξοπλισμό των μαθημάτων ειδικότητας  με όλα τα απαραίτητα μέσα για την άσκηση και εκπαίδευσή τους ( χορού, θεάτρου, κινηματογράφου, εικαστικών) όσο και των γενικών μαθημάτων.

Εργαστήρια κατάλληλα για την άσκηση  των μαθημάτων γενικής παιδείας και όχι να ασκούνται σε εργαστήρια πληροφορικής και φυσικών επιστημών όταν υπάρχει διαθέσιμος χώρος από τα άλλα συστεγαζόμενα σχολεία, σε ένα κτήριο που χτυπά πια κόκκινο.

Δωρεάν και χωρίς χιλιομετρικούς περιορισμούς μεταφορά των μαθητών καθώς με την νέα υπουργική απόφαση από φέτος το 1/3 των μαθητών του σχολείου, δηλαδή 95 μαθητές δεν έχουν δικαίωμα στην δωρεάν μετακίνηση.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Παιδείας – Περιφέρεια – Δήμος) να αναλάβουν όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για την  άμεση και μόνιμη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου.

Για το Δ.Σ.