Αναστασία Καίσαρη: Ο χλιδάτος γάμος με Βέλγο επιχειρηματία

Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του πασίγνωστου κοσμηματοπώλη Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύτηκε τον Thomas Persy, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Το ζευγάρι έκανε δύο τελετές: έναν καθολικό γάμο την Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας σε κλειστό κύκλο και τον ορθόδοξο γάμο. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση. Καλεσμένοι ήταν 1.358 φίλοι του ζευγαριού και των οικογενειών τους, γνωστοί Αθηναίοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του. Το πολυτελές σκηνικό στήθηκε σε αποθήκες στο παλιό αεροδρόμιο που διαμορφώθηκε μέσα σε ενάμιση μήνα ειδικά για τη δεξίωση. Στο γάμο τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τη δεξίωση άνοιξε η φιλαρμονική της Κέρκυρας.

Η Αναστασία Καίσαρη επέλεξε να φορέσει δυο νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη. Το μεν πρώτο, που φόρεσε τον καθολικό γάμο, ήταν ιδιαίτερα μοντέρνο, σε ίσια γραμμή και με μεγάλους όγκους στους ώμους, ενώ το δεύτερο, του ορθόδοξου γάμου, ήταν πιο κλασικό, με μικρά κουμπιά μπροστά και κλειστό λαιμό, ενώ θύμιζε νυφικό βασιλικού γάμου.