ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνεστίαση της Ένωσης Αρκάδων Περιστερίου στο μεζεδοπωλείο «Έτσι κι αλλιώς», παρουσία του  Προέδρου της Ένωσης και Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειου Λώλου και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτα μεγάλη επιτυχία, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Κλήμεντος, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο για την δυναμική παρουσία της Ένωσης στο Περιστέρι, που μέσω των κοινωνικών δράσεων και των άλλων δραστηριοτήτων της στοχεύει στην διατήρηση και διάδοση  της παράδοσης και των εθίμων της Αρκαδίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Εντεταλμένη γυναικείων θεμάτων κι ισότητας κ. Μ. Αγγελοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και Πολιτευτής Ν.Δ. κ. Δ. Καλογερόπουλος, η Πολιτευτής Ν.Δ. κ. Ο. Σαγιάκου, ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβαζένης Γορτυνίας κ. Η. Αποσκίτης, οι Αντιδήμαρχοι  κ. Μ. Τσιώτα και κ. Α. Θεοδωράκος , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τ. Πήττα  και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΟΛΥΜΝΙΑ», ο κ. Α. Αϊβάτογλου, η κ. Ζ. Αμαξοπούλου Εντεταλμένη των Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), ο Πρόεδρος της 3ης    Κοινότητας  κ. Θ Τζεβελέκος, η Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας κ. Ε. Γύφτου, οι κοινοτικοί σύμβουλοι της 1ης κοινότητας κ. Ζ. Δραμισιώτη, της 2ης κοινότητας κ. Πατσιώτης & κ. Α. Ρούσση, της 3ης κοινότητας κ. Κ. Θεοδώρου & κ. Β. Ραβάνη, ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος» κ. Ζ. Κόντης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών-Πωλητών Β΄ Λαϊκής Αθηνών κ. Δ. Μουλιάτος και πλήθος φίλων  της Ένωσης Αρκάδων Περιστερίου.