Ίλιον: Ανακοίνωση της Δημοτικής Ισοπολιτείας για την αναβληθείσα συνεδρίαση του ΔΣ

Με αφορμή την αναβληθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Δήμου Ιλίου της 19ης Νοεμβρίου του 2019 στην οποία αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση, λόγω του ότι η δημοτική αρχή επιθυμεί να περάσει τον νέο κανονισμό του Δήμου πραξικοπηματικά, χωρίς να λάβει υπόψη της ούτε τους εργαζόμενους, ούτε τις άλλες παρατάξεις. Η Δημοτική Ισοπολιτεία νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τα μέσα και τους πολίτες του Δήμου για τη σωστή διάσταση του προβλήματος.

Ad - Διαφήμιση

Έκπληκτοι ακούσαμε το Δήμαρχο Ιλίου να κατηγορεί όλες τις παρατάξεις για σύσταση μετώπου (trust), όπως είπε χαρακτηριστικά, με σκοπό να μην πάει καλά ο Δήμος και να έχουν παραταξιακά οφέλη οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Η Δημοτική Ισοπολιτεία έχει δείξει δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια με σοβαρή και εποικοδομητική παρουσία. Η στείρα αντιπολίτευση είναι ξένο στοιχείο για την παράταξή μας. Λειτουργούσαμε και λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινηθήκαμε και συνεχίζουμε να κινούμαστε γιατί θεωρούμε ότι υποχρέωσή μας είναι να βοηθήσουμε τη διοίκηση και όχι να την φρενάρουμε ή να την εμποδίσουμε με παραταξιακή σκοπιμότητα. Όλα αυτά τα χρόνια κινηθήκαμε με υπευθυνότητα και όπου κρίναμε πως κάτι ήταν σωστό συναινούσαμε, ενώ ό,τι θεωρούσαμε αμφιλεγόμενο, κάναμε την κριτική μας και δηλώναμε την αντίθεσή μας. Έτσι κάναμε και τώρα. Η παράταξή μας πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο και στο μέλλον.