Διανομή Τροφίμων και Ειδών ΤΕΒΑ στον δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιήσει την 7η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Ad - Διαφήμιση

Τα είδη θα διατεθούν σε 1330 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων που θα περιλαμβάνουν 10 είδη νωπών τροφίμων (κοτόπουλο, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, μήλα, πορτοκάλια, καρότα, πατάτες, τομάτες, λάχανο), 9 είδη τροφίμων μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, τομάτες σε κονσέρβα) και 8 είδη βρεφικών – καθαριστικών ειδών (πράσινο σαπούνι, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, σαμπουάν, μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες) σε ποσότητες ανάλογες με το μέγεθος των ωφελούμενων οικογενειών.

Η διανομή θα γίνει στο Γκαράζ Δημαρχείου Αιγάλεω (Ιερά Οδός & Κάλβου 364) και ώρες 10.00-14.00.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους, τον ΑΜΚΑ και την αίτηση του ΚΕΑ. Εάν παραλαμβάνουν για τρίτα άτομα, θα πρέπει να έχουν εξουσιοδότηση.