Παναγιώτης – Ραφαήλ: Oλοκληρώθηκε η θεραπεία

Oι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ενημέρωσαν ότι το παιδί, που πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι ολοκλήρωσε την θεραπεία του στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital στην Βοστώνη. «Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», ανέφεραν οι γονείς του μικρούλη σε ανάρτηση στην σελίδα στο Facebook.

Ad - Διαφήμιση

Ο μικρός πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I). Έφθασε με τους γονείς του στη Βοστώνη την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, για να λάβει στο διάσημο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, γνωστό ως Boston Children’s Hospital, τη γονιδιακή θεραπεία και να βγει νικητής από τη μεγάλη αυτή μάχη.

Ο Έλληνας γιατρός του μικρού

Τη θεραπεία του Παναγιώτη – Ραφαήλ έκανε ο ομογενής κορυφαίος ιατρός Βασίλειος Δάρρας, επικεφαλής του Παιδιατρικού Νευρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης, ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Harvard με καταγωγή από το χωριό Καστανιά της Σάμου και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.