Η Μπρουκ από την “Τόλμη και γοητεία” στο σήριαλ “8 Λέξεις”

Η «Μπρουκ Λόγκαν» της αγαπημένης σειράς Τόλμη και Γοητεία, κατά κόσμο Κάθριν Κέλι Λανγκ, έκανε εμφάνισή στο ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ 8 ΛΕΞΕΙΣ του ALPHA που προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Η Κάθριν Κέλι Λανγκ υποδύεται την «Γκρέις», μία Αμερικανίδα δημοσιογράφο που έρχεται από τη Νέα Υόρκη στην Κέρκυρα. Θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε για 16 επεισόδια. Από το 1987 μέχρι και σήμερα, πρωταγωνιστεί στην αμερικανική σειρά «Τόλμη & Γοητεία».

Ad - Διαφήμιση

Ο λόγος του ερχομού της περιστρέφεται γύρω από μία υποτιθέμενη έναρξη έρευνας, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Αν και η ίδια θα συστηθεί, αρχικά, ως μάχιμη δημοσιογράφος, η μάσκα δεν θα αργήσει να πέσει από το πρόσωπό της, αφού ακόμη και για αυτό φρόντισε αρκετά καλά η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ανέφερε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου, κι ότι ο ρόλος της αποτελεί πρόκληση για την ίδια.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, έχει δύο γάμους και δύο διαζύγια στο ενεργητικό της και είναι μητέρα τριών παιδιών.