Συνάντηση Τσαλίκη – Δημητρίου. Η επίσημη ανακοίνωση για όσα έγιναν μεταξύ τους

Το νυχτερινό μαγαζί 4711 με επίσημη ανακοίνωση που έγινε στο Instagram, ξεκαθάρισε την αλήθεια για τα όσα έγιναν μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Τσαλίκη.

H ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού:

“Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη. Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού.

Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που έγιναν συζητήσεις να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία πάντα θα πρέπει να εξυπηρετεί το ιδιαίτερο concept του μαγαζιού, η Κυρία Δημητρίου δεν ήτανε διατεθειμένη να συζητήσει τίποτα περαιτέρω και αποχώρησε.Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχείρηση.
Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια.
Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς.
Με εκτίμηση,
4711.”

Οστόσο υπήρξε μια επεισοδιακή  συνάντηση του Γιώργου Τσαλίκη και της Άντζελας Δημητρίου μετά την αποχώρηση της τραγουδίστριας πριν καν ξεκινήσουν από το νυχτερινό μαγαζί όπου θα εμφανίζονταν μαζί.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι δυο τους θα συνεργάζονταν τον φετινό χειμώνα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής, ωστόσο η τραγουδίστρια αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα για την μαρκίζα. Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγο μετά την αποχώρηση της αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια βλέποντας το προσχέδιο της αφίσας – μια εκ των δύο είχε τον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά – θίχτηκε και αποχώρησε.

Οι δυο τους παρευρέθηκαν σε εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης. Ο Γιώργος Τσαλίκης έσπευσε να τη χαιρετήσει και να αφήσει κάθε τι που τους χώριζε πίσω, εκείνη του είπε ένα ξερό και απρόθυμο “γεια” γυρίζοντάς του την πλάτη. Στη συνέχεια ένας φωτογράφος τούς ζήτησε να ποζάρουν μαζί με την τραγουδίστρια να γυρίζει ακόμα πιο επιδεικτικά την πλάτη της, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ενόχλησή της.

«Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η τραγουδίστρια από την πλευρά της δήλωσε:

“Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. “