Διαμαρτυρίες κατοίκων του Περιστερίου για τη Δημοτική Συγκοινωνία

Τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής του Αγ. Ιωάννου Θεολόγου προκάλεσε η απόφαση της Αντιδημάρχου Περιστερίου κ. Μαίρης Τσιώτα, να τροποποιήσει την διαδρομή της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην προαναφερόμενη περιοχή.

Ad - Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι των οδών Δεληγιάννη,Παυσανίου, Κύπρου κ.λ.π συγκεντρώθηκαν στις 15 Οκτωβρίου 2019 και εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εγκατάλειψη και την απαξίωση –όπως τόνισαν χαρακτηριστικά- που συμβαίνει στην γειτονιά τους.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά , το “κλείσιμο’’ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας -στην πλατεία του παλιού Μπουρναζίου- η συμπύκνωση και τροποποίηση της διαδρομής της Δημοτικής Συγκοινωνίας κ.λ.π προκαλούν μια ακόμη υποβάθμιση και αποξένωση από το κέντρο του Περιστερίου, της περιοχής του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Οι κάτοικοι ζητάνε με σχετικό υπόμνημα την επαναλειτουργία των στάσεων στην συγκεκριμένη περιοχή.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Νέας Πορείας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Καλαντώνης ο οποίος τόνισε ότι συμπαραστέκεται στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων.

Ο Ι. Καλαντώνης στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 29/10 ανέφερε το θέμα αυτό και όπως είπε χαρακτηριστικά πρέπει να λυθεί άμεσα διότι εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται καθημερινά μιας  και αισθάνονται αποκομμένοι από το Κέντρο του Περιστερίου και τις Δημοτικές Υπηρεσίες (ΙΚΑ, Δήμος, Εφορία, Τράπεζες , κ.λ.π).

Επιπλέον κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχετικό υπόμνημα-διαμαρτυρία, το οποίο υπογράφουν 80 κάτοικοι της περιοχης.