ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ύστερα από την κατάθεση ψηφίσματος του δημοτικού σύμβουλου και επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Κώστα Ασπρογέρακα το Δ.Σ. του Δήμου Χαϊδαρίου καταδίκασε ομόφωνα την παραπομπή σε δίκες του πρώην Γραμματέα της ΛΑ.Ε. Π. Λαφαζάνη.

Ad - Διαφήμιση

Από την ψηφοφορία απείχε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση – ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος. Ακολουθεί το ψήφισμα:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δ.Σ. του Δήμου Χαϊδαρίου καταδικάζει την παραπομπή σε δίκες του πρώην Γραμματέα της ΛΑ.Ε. Π. Λαφαζάνη και όποιων ακόμη κατηγορούνται επειδή αντιτάχθηκαν και συνεχίζουν να παλεύουν εναντίον των πλειστηριασμών σπιτιών φτωχών ανθρώπων για χρέη, για τα οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη, αλλά δημιουργήθηκαν απ΄ τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων των κυβερνήσεων που τα υπόγραψαν, τα υπηρέτησαν και συνεχίζουν να τα υπηρετούν μέχρι σήμερα.

Η μήνυση εναντίον του, και μάλιστα από ξένο Fund, και η «διευκόλυνση» της δίωξης με «ιδιώνυμο» αδίκημα που ψήφισε δυστυχώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον υπουργό της Στ. Κοντονή, αποτελεί πρόκληση στο «κοινό περί δικαίου αίσθημα», και πρέπει να σταματήσει τώρα, όπως και οι άλλες διώξεις που ακολουθούν.