ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-U15 01-06/10/2019

Περήφανους για ακόμα μια φορά μας έκαναν τα “Χρυσά” αγόρια του τμήματος πάλης του συλλόγου Θησέα Περιστερίου, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ & U15 που διεξήχθη από 01-06/10/2019 στην πόλη PANAGYURISHTE της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

Συγκεκριμένα:

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ύστερα από 4 πολύ δυνατούς αγώνες κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των 57 κιλών U15.
Βαλκανιονίκης στην κατηγορία αυτή στέφθηκε ο Τούρκος Πρωταθλητής λόγω καλύτερης βαθμολογίας, παρόλο που ηττήθηκε από τον αθλητή μας στο τελευταίο αγώνα.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των 38 κιλών U15, αγωνιζόμενος με μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές. Αυτό όμως δε τον πτόησε, πάλεψε με πάθος και σίγουρα άξιζε μία θέση στο βάθρο.

ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο αθλητής μας ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 92 κιλών ΠΑΙΔΩΝ στάθηκε πραγματικά άτυχος, καθώς στον πρώτο αγώνα που πάλεψε με τον Πρωταθλητή Βουλγαρίας τραυματίστηκε στα δάχτυλα του χεριού του. Παρόλα αυτά στάθηκε παλικαρίσια κατάφερε να κερδίσει 2 αγώνες τραυματισμένος και την 4η θέση στην συνολική βαθμολογία.

Συνοψίζοντας:
Οι αθλητές μας παλεύοντας σε ένα πάρα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα , με εξαιρετικά εχθρική και κακή διαιτησία απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει!!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους Έλληνες Παλαιστές που συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα καθώς και στους προπονητές τους που του καθοδήγησαν.