Τα περισσότερο και λιγότερο αξιόπιστα SUV

Η κατηγορία των SUV είναι η πλέον δημοφιλέστερη στην Ευρώπη καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές τα προτιμούν έναντι των μικρομεσαίων χάτσμπακ και των μεσαίων σεντάν.

Οι επιλογές που έχει να κάνει ο αγοραστής είναι πάρα πολλές, αφού υπάρχει μια ευρεία γκάμα προτάσεων, ειδικά στα μικρά, μικρομεσαία και μεσαία SUV. Το βρετανικό περιοδικό What Car? ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της νέας έρευνας αξιοπιστίας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο. Φέτος εξέτασε τις πληροφορίες που έλαβε από 18.119 αναγνώστες, σχετικά με τα αυτοκίνητά τους, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με τυχόν προβλήματα που είχαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, πόσο χρόνο χρειάστηκε να επισκευαστούν και το κόστος.

Οι δύο τελευταίοι παράγοντες είναι αυτοί που λήφθηκαν υπόψη για να δημιουργήσουν τις αξιολογήσεις αξιοπιστίας για κάθε μοντέλο και ειδικά για σοβαρές βλάβες, που κοστίζουν πολλές μέρες στο συνεργείο και χρήμα στον κάτοχο.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω και σύμφωνα πάντα με την έρευνα του What Car? τα SUV με το υψηλότερο αλλά και το χαμηλότερο ποσοστό αξιοπιστίας.