Το protipress.gr γιορτάζει ένα χρόνο ενημέρωσης

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2018, ξεκίνησε η λειτουργία του ειδησεογραφικού site protipress.gr. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, γιορτάζει και ευχαριστούμε όλους εσάς που το επιλέγετε καθημερινά για την ενημέρωσή σας. Ένας χρόνος που ήταν επιτυχής χάρη στη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη.

Το protipress.gr είναι ένα σύγχρονο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό site που έχει ως βασικό στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Είναι μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας (Πρώτη του Περιστερίου, Πρώτη Ιλίου – Πετρούπολης, Πρώτη Χαϊδαρίου-Αιγάλεω, www.protiperisteriou.gr, www.protipress.gr). Ενημερώνει με συνεχή ροή για τοπικά θέματα του Περιστερίου, για θέματα αυτοδιοίκησης, περιφέρειας, πολιτικής, οικονομίας, κοινωνίας, διεθνή, υγείας, αθλητικά, auto moto, life style. Είναι ένα site φιλικό προς τον χρήστη, εύκολο στην πλοήγηση, με γρήγορη φόρτωση δεδομένων και συμβατό εκτός από υπολογιστές, σε tablets και κινητά.

Εμείς θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και σταθερά προσανατολισμένοι στις αξίες, τις αρχές και τη δεοντολογία που θέσαμε από την αρχή.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση

Εκδότης: Ιωάννης Καλαντώνης

Αρχισυντάκτρια: Ειρήνη Παρασκευοπούλου