ΘΗΣΕΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…….ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ……ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ 05 ΕΩΣ….95 ΕΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΛΗΣ.

Ad - Διαφήμιση

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 04/09/2019 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΡΕΣΝΑΣ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΛΗΣ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=Ce4lFvN-by8&t=88s

ΘΗΣΕΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…….ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ……ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Η πάλη αποτελεί ένα πολύ όμορφο άθλημα, που γυμνάζει τους νέους αρμονικά, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά δίνοντας στα παιδιά μας εφόδια που θα ακολουθούν σε όλη τους την ζωή! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το νικητή της πάλης, σπουδαιότερο όλων!!!

Ένα παιδάκι μπορεί να ξεκινήσει την πάλη από την ηλικία των 5-8 ετών. Θα πρέπει να έχετε όμως υπόψη σας τα παρακάτω:

Α). Το σωματείο που θα επιλέξετε να διαθέτει και άλλα παιδάκια στην ηλικία του παιδιού σας έτσι ώστε να μην αισθάνεται πάντα ότι μειονεκτεί σε σχέση με τους άλλους αθλητές.

Β). Ο βασικός στόχος στις πολύ μικρές ηλικίες να είναι η εκγύμναση του παιδιού (συντονισμός κινήσεων, ταχύτητα, ευκινησία, δύναμη κ.α).

Γ). Η πάλη είναι ατομικό άθλημα (το πιο ολοκληρωμένο από όλα) αλλά, ειδικά στις μικρές ηλικίες, έχει έντονη την μορφή παιχνιδιού.

Επιλέξτε το κατάλληλο σωματείο και πηγαίνετε με το παιδί σας να παρακολουθήσετε μια προπόνηση και εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι (και οι δυο), μην διστάσετε….. δευτερόλεπτο! Ίσως το παιδάκι σας να γίνει ο αυριανός ……ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ!!!!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

5ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ