ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΑΛΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟ

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΓΡΙΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΑΛΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Τελευταίο συμβάν στην σειρά αυτό της Πέμπτης στις  21:10  το βράδυ στο αλσύλιο επι της οδού Ραβινέ και Αναξιμάνδρου που βρίσκεται στην είσοδο του δέκατου έκτου γυμνασίου, δύο σκυλιά ράτσας Πιτ Μπουλ και Τσοπανόσκυλο που ο ιδιοκτήτης τους τα είχε αφήσει ελεύθερα,  χωρίς αυτός να βρίσκετε στον χώρο του πάρκου, όρμησαν σε ζευγάρι πολιτών με άγριες διαθέσεις, προκαλόντας τους ΣΟΚ και ΤΡΟΜΟ!
Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως η Ελληνική Αστυνομία η οποία προσήλθε στο σημείο μετά την καταγγελία των πολιτών που κινδύνευσαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο σκυλιά αφήνονται σε καθημερινή βάση ελεύθερα απο τον ιδιοκτήτη τους ο οποιίος κατοικεί σε παρακείμενο του σημείου που έγινε το συμβάν δρόμο.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Θα επέμβει η αστυνομία η όποια άλλη αρμόδια υπηρεσία για αυτό το φαινόμενο ή το Περιστέρι θα είναι ένας απο τους δήμους που θα θρηνήσουν θύματα?
Υ.Γ
Η ανατροφή και συντήρηση  ζώων συντροφιάς προυποθέτει αγάπη φροντίδα για αυτά αλλα πάνω απο όλα μεγάλη ευθύνη ένατι των συμπολιτών μας.
Δημοσιογράφος
Νίκος Κεμάλης