Φθιώτιδα: Ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού -Έκαναν τα πάντα οι γονείς γιατροί του 15χρονου για να σώσουν το παιδί τους μα δε τα κατάφεραν

Υψηλή ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε στο αίμα του 44χρονου οδηγού που χθες βράδυ τραυμάτισε θανάσιμα 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, έξω από τη Λαμία.

Ο 44χρονος τραυμάτισε δύο ακόμα παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου. Ο ένας από τα παιδιά είναι ο ο δίδυμος αδερφός του μικρού Μάριου. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο πατέρας του, χειρούργος στο επάγγελμα έφτασε από τους πρώτους στο σημείο της τραγωδίας και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Η μητέρα του είχε εφημερία την ώρα που διακομίστηκε ο γιος της, και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ήταν εκείνη που υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.