Μαντώ Γαστεράτου: Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου στην ανάρτησή της

Την αποχώρησή της από το Open ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου, λίγες μόνο ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής Όλα Λάθος.

Ad - Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ μην κρίνεις έναν άνθρωπο απ’ αυτά που έχεις ακούσει για εκείνον χωρίς να τον γνωρίζεις και να μην σε επηρεάζει η γνώμη τον άλλων. Δώσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να δεις, να αξιολογήσεις, να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν μου έγινε η πρόταση από το opentvgr να συνεργαστώ μαζί του, ένας θεός ξέρει πόσες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Ειδικά μετά το πρώτο μας ραντεβού (αφού διαφωνούσαμε στα πάντα) είπα στον εαυτό μου: “Μαντουλα σε κάθε εκπομπή για να την παλεύεις θα παίρνεις υπογλωσσια” και ήμουν τόσο λάθος ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός είναι γλυκύτατος, τρομερά ευαίσθητος και απίστευτος πλακατζής. Χαίρομαι που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με ψυχή ενός πιτσιρίκα που έχει φουλ όρεξη για ζωή…».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τη Μαντώ Γαστεράτου για τα καλά της λόγια, γράφοντάς της σε σχόλιό που έκανε στο Instagram: «Σ αγαπώ! Και σε ευχαριστώ.. Που ήσουν τόσο καλή στη δουλειά σου και τόσο κανονικό παιδί σπάνιο σε αυτό που έζησα τόσα χρόνια στην tv..Τώρα θα ζήσεις ό,τι πιο ωραίο έχεις κάνει στη ζωή σου.. Σου αξίζει μωρό μου…Δεν αξίζει σε όλους…».