Αντίνοος: Χείμαρρος παρέσυρε σκηνή και αυτοκίνητο στην Εύβοια

Στιγμές αγωνίας έζησαν τα ξημερώματα οι άνθρωποι που είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή «Ποτάμι» ανατολικά της Καρύστου, κοντά στο χωριό Πλατανιστός όταν ένας χείμαρρος εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων πλημμύρισε και παρέσυρε τη σκηνή και το αυτοκίνητό τους.

Ad - Διαφήμιση

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στην περιοχή έσπευσαν η αστυνομία, η πυροσβεστική, ενώ ξεκίνησε και 8μελης ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία για το σημείο. Όταν οι διασώστες έφτασαν στην περιοχή διαπίστωσαν ότι λόγω της υπερχείλισης του χειμάρρου η κυκλοφορία έχει διακοπεί και δεν υπάρχει πρόσβαση στο απέναντι σημείο, προς την περιοχή «Κάβο Ντόρο», όπου βρίσκονται οι κατασκηνωτές.

Οι κατασκηνωτές είναι δέκα άτομα, έξι ενήλικες και τέσσερα παιδιά, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Στο μάτι της κακοκαιρίας βρέθηκαν και οι περιοχές της Κορινθίας, αλλά και νησιά των Σποράδων, όπως η Σκιάθος και η Σκόπελος.