ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Κολυμβητικός Όμιλος Περιστερίου Γλαύκος διοργάνωσε την ετήσια γιορτή κολύμβησης όπου συμμετείχαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας – από τους πιο μικρούς μέχρι εκείνους που ανήκουν στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Ad - Διαφήμιση

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο αντιπρόεδρος του Γλαύκου κος Ευσταθιάδης Νίκος και στη συνέχεια, ο προπονητής του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης κος Σπυριούνης Γρηγόρης, ανέλαβε να παρουσιάσει τους στόχους και τις επιτυχίες της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο κος Βέζος Νίκος – πρώτος προπονητής – απουσίαζε λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ιταλία. Έπειτα τον «λόγο» πήραν οι αθλητές κάνοντας μια δυναμική παρουσίαση όλων των αγωνισμάτων  τόσο της Τεχνικής όσο και της Κλασικής κολύμβησης. Ο κόσμος που παρακολουθούσε στις κερκίδες είχε την ευκαιρία να πάρει μια μικρή γεύση από την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά στις προπονήσεις τους. Οι επιδείξεις συνεχίστηκαν με τους αθλητές των Ακαδημιών και Επίλεκτων οι οποίοι με τη σειρά τους κολύμπησαν αποδεικνύοντας ότι η διαδρομή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Φυσικά η πιο δυνατή και πληθωρική παρουσία ήταν αυτή των αθλητών της μικρής πισίνας, που μπορεί να μην κολύμπησαν, ωστόσο συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στην γιορτή και τελικά έλαβαν δίπλωμα και μετάλλιο, ως ανταμοιβή της προόδου τους, από τους προπονητές τους. Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια έλαβαν και οι αθλητές των Ακαδημιών και Επίλεκτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από 250 παιδιά ανέβηκαν στο βάθρο !

Λίγο πριν την λήξη της γιορτής ο κος Ευσταθιάδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν, όσους συμμετείχαν αλλά και όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί και αυτή η γιορτή. Για όλους αυτούς η ανταμοιβή ήταν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι  και καλή επιτυχία στα παιδιά που έχουν ακόμη μπροστά τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.