Μητέρα έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και σκότωσε το μόλις 20 μηνών αγοράκι της

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο παιδάκι σημειώθηκε εχθές το πρωί στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Η μετέρα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορία, έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και χωρίς να το καταλάβει παρέσυρε το μόλις 20 μηνών αγοράκι της. Το άτυχο μωρό, αρχικά μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως ήταν αδύνατον να αποτρέψουν το μοιραίο. Το μωρό είχε ήδη ξεψυχήσει. Η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών και πέρσι ένα από τα παιδιά της είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»