Ένοπλοι ληστές απήγαγαν 17χρονο, τον χτύπησαν και με τα κλειδιά του μπήκαν στο σπίτι

Τρομακτικές στιγμές έζησε οικογένεια στο Παγκράτι, όταν ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους, αφού πρώτα απήγαγαν τον 17χρονο γιο της οικογένειας από τον οποίον άρπαξαν και τα κλειδιά της οικίας.

Tο βράδυ της Παρασκευής κι ενώ ο 17χρονος γιος τους περίμενε το λεωφορείο να γυρίσει στο σπίτι του, τον άρπαξαν πέντε άτομα από την Ούλωφ Πάλμε, του φόρεσαν κουκούλα, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον πήγαν στην Πανεπιστημιούπολη.Εκεί, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν, ενώ του άρπαξαν το τσαντάκι με τα προσωπικά του στοιχεία και τα κλειδιά και πήγαν στο σπίτι του, όπου βρίσκονταν ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του.

Οι επίδοξοι κλέφτες απείλησαν τη μητέρα τουυ με μαχαίρι και τον αδερφό του με όπλο, ενώ όταν ο πατέρας τουςπλησίασε, υπήρξε μάχη με μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε ο ίδιος στα χέρια. Στη συνέχεια, οι δράστες τρόμαξαν από τις φωνές των γειτόνων και έφυγαν από το σημείο, αφήνοντας εκεί το αυτοκίνητό τους, αλλά και κηλίδες αίματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ η υπόθεση ερευνάται.