Βόλος: Αστυνομικοί “έπιασαν” 13χρονη που έκανε βουτιά θανάτου από πεζογέφυρα

Χάρη στην άμεση αντίδραση ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ αποφεύχθηκε τραγωδία, με θύμα ένα 13χρον κορίτσι, το οποίο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, εχθές το μεσημέρι, πέφτοντας από την πεζογέφυρα, στο ύψος του περιφερειακού, δίπλα από τον οικισμό των ρομά, στην Αγία Παρασκευή στο Βόλο.

Το κορίτσι, που ανήκει στη φυλή των ρομά, ανέβηκε στην πεζογέφυρα, λίγο μετά τις 12, και απειλούσε να πέσει. Όπως ήταν φυσικό, συγκεντρώθηκε κόσμος στο σημείο, ο οποίος προσπαθούσε να την αποτρέψει, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά και εν συνεχεία, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι παρατάχθηκαν κάτω από την γέφυρα και προσπαθούσαν και αυτοί, να τη πείσουν να κατέβει.

Η 13χρονη ήταν ωστόσο, αμετάπειστη και κάποια στιγμή, γύρω στη μία, έκανε πράξη αυτό που έλεγε και πήδηξε στο κενό για να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Ευτυχώς, τρεις αστυνομικοί που βρισκόταν κάτω από τη πεζογέφυρα ενήργησαν αστραπιαία και έγιναν δίχτυ και κατάφεραν να πιάσουν το κορίτσι, στον αέρα, ανακόπτοντας την πορεία της προς την άσφαλτο και προστατεύοντάς την όταν έπεσαν μαζί στο δρόμο.

Η ανήλικη δε τραυματίστηκε, αλλά υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο όπου θα την δει και παιδοψυχολόγος. Καλά στην υγεία τους είναι και οι αστυνομικοί.